Szoftvertechnológia és szoftverfejlesztési keretrendszer

infoblokk kedv final felso cmyk ERFAProjekt neve: Integrált adatfolyam és véges állapotú automata alapú szoftvertechnológia és szoftverfejlesztési keretrendszer üzleti folyamatok - vállalatirányítási rendszer modulok hatékony és minőségbiztosított informatikai fejlesztéseihez.     

Projekt leírása: Az Euronet Zrt. 2000 óta foglalkozik vállalatok működésének modellezésével és vállalatirányítási rendszerek tesztelésével, kialakításával. A több, mint tíz év alatt felhalmozódott tapasztalatok alapján meggyőződésük, hogy a formális nyelvek matematikai modelljei jól algoritmizálhatók, így kiváló építőkövei lehetnek szoftver moduloknak, így akár vállalatirányítási szoftver moduljainak is.

A kutatás-fejlesztés innováció pályázaton nyert támogatással kialakításra kerül egy olyan szoftverfejlesztési keretrendszer, amely újrafelhasználható komponenseket, szoftver építőköveket tartalmaz, elsősorban vállalatirányítási modulok fejlesztéséhez. A keretrendszer szoftverfejlesztő cégek fejlesztési környezetét, eszköztárát bővíti integrációs felületekkel. Az innovatív megközelítésben a technológiák, illetve a hozzájuk kapcsolódó leíró modellek kerülnek megjelenítésre a keretrendszerben. Ilyen szemléletű fejlesztési keretrendszer nem ismert a komponens piacon.

A projekt eredményeként előáll egy szoftvertechnológia, fejlesztési keretrendszer, illetve dokumentált know-how, amely jelentős hatékonyságnövekedést tud biztosítani informatikai fejlesztésekhez, többek között vállalatirányítási rendszer modulok hatékony kifejlesztéséhez, integrációjához.

Kedvezményezett:

Euronet Magyarország Informatika Zrt.
1138 Budapest, Váci út 168. A épület 5. emelet
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 1 890 2000
Faxszám: +36 1 412 1195
Weboldal: www.euronetrt.hu

© 2001 -  2017 Euronet Magyarország Informatika Zrt.

SSL ClassC

Please publish modules in offcanvas position.