Kik vagyunk?

Kik vagyunk?

kik vagyunkAz Euronet Magyarország Informatika Zrt. 2000 novemberében jött létre és lépett be a telekommunikációs szolgáltatói piacra.
Elsődleges tevékenységi köre a telekommunikációs szolgáltatások, hálózatépítés és üzemeltetés volt.
A telekommunikációs projektek hívták életre a CRM üzletágat. A cég saját CRM, Contact Center megoldásával jelentős üzleti igényeket támogat a kis- és középvállalati szegmensben.
A cég stratégiai célja CRM és vállalatirányítási megoldások kialakítása, illetve terjesztése a kis és középvállalati szegmensben. Ennek érdekében folyamatosan erősíti fejlesztői csapatát.
A nagyvállalati szegmensben, illetve nemzetközi piacon a Genesys Contact Center megoldással és az Asterisk PBX rendszerrel jelenik meg a cég és vívott ki ismertséget magának.
Az IRD Kft. a ChaRM ERP - CRM megoldás fejlesztője  2008 végétől (jogutódlással) beolvadt a Euronet Magyarország Informatika Zrt.-be. A beolvadással megerősödött a cégen belül a szoftver divízió súlya, fiatal, lendületes, kiváló informatikai szakembergárda, mint jelentős szoftverfejlesztési potenciál kiváló alapot biztosít a cég szoftverfejlesztési stratégiájának megvalósításában, melynek - sok más egyéb közt - eredmény a maverix provisioning rendszer és az Exten virtuális telefonközpont.

© 2001 -  2017 Euronet Magyarország Informatika Zrt.

SSL ClassC

Please publish modules in offcanvas position.