Történetünk

Történetünk

Az Euronet Rt. 500 millió forint-os alaptőkével alakult meg 2000 novemberében magyar magánszemélyek tőkéjének bevonásával, és a mai napig 100%-osan magyar magánszemélyek tulajdonában van.

Szakmai elődcége az Euronet Kft. 1994-ben alakult meg. A 90-es évek végéig üzleti tevékenységének meghatározó részét délvidéken az S-FOR és K-FOR amerikai szolgáltatói cégeinek alvállalkozójaként végezte, elsődlegesen telekommunikációs és hálózatépítési, üzemeltetési feladatokat látott el a kiépített katonai bázisokon. Az eltelt évek során egyre nagyobb és hangsúlyosabb projektekben vettünk részt (több SFOR, KFOR boszniai és koszovói bázis, Malév LRI, távközlési szolgáltatók, irodaházak) és e tapasztalatokra alapozva 1999-ben elindítottuk az alközponti üzletágunkat. A megbízóink elégedettsége révén kivívott üzleti sikerből kovácsolt tőke alapozta meg a részvénytársaság megalapítását és ezáltal a hazai piacra történő aktív  belépés lehetőségének megteremtését.  
Alapító műszaki szakembereink és kereskedőink nagy multinacionális cégektől, és sikeres hazai vállalkozásoktól kerültek hozzánk. Alkalmazkodva a változó piaci lehetőségekhez és viszonyokhoz 2001-ben cégünk belső struktúráját átszerveztük, ügyfeleink igényeinek megfelelően szélesítettük tevékenységi körünket, megteremtve a teljes körű szolgáltatás biztosításának az alapjait.

Az Euronet Magyarország Informatika Rt., 2001-ben belépett az ISO 9001 minősítéssel rendelkező vállalatok sorába. Ez a minősítés fémjelzi, hogy a cég felépítésében, munkájának minden egyes részterületében, a forgalmazott termékeivel és sokrétű szolgáltatásaival hivatalosan is nemzetközi színvonalat képvisel.
Az új üzletágakhoz kapcsolódó üzletkötés és támogató csapat megerősítését követően került sor az egyes területek szétválasztására.  Ennek eredménye a hatékonyabb munkavégzés, a költségek csökkentése, az adott területen megvalósítható specializáció és professzionális szolgáltatás biztosítása. Tevékenységünk fókuszába legerősebben az ügyfélkapcsolati rendszerek kerültek, ami a mai napig legjobban jellemzi cégünk legaktívabb piaci irányvonalát.      

Társaságunk neve 2006 szeptember 11-től kezdődően Euronet Magyarország Informatika Zártkörűen Működő Részvénytársaság-ra (rövidített nevén Euronet Magyarország Zrt.) változott.

történetünk

© 2001 -  2017 Euronet Magyarország Informatika Zrt.

SSL ClassC

Please publish modules in offcanvas position.