E-learning megoldások

Speciális ágazatokra szakosodunk.

A ma ismert legmodernebb oktatási formával gyorsan, költséghatékonyan megoldható minden oktatás, továbbképzés.

A folyamatos oktatás, fejlesztés pedig elengedhetetlen, hiszen ez teszi rugalmassá a szervezetet, szakemberekké a munkatársakat és ez biztosít versenyelőnyt a piacon.

Ráadásul az e-learning olyan speciális igényeket is képes kiszolgálni, amelyekre a hagyományok módszerek nem tudtak megoldást nyújtani.

Mi ezekre a speciális igényekre, szegmensekre fókuszálunk.

Kihasználva a technológia nyújtotta lehetőségeket testreszabható, interaktív tananyagokat készítünk, amelyek bármikor, bárhonnan elérhetőek. Az elméleti kutatások eredményeit átviszünk a gyakorlatba, beépítjük a tananyagokba, így biztosított az állandó magas színvonal.

Gyorsan, költséghatékonyan dolgozunk, hogy a lehető leghatékonyabban szolgálhassuk ki a speciális igényeket, egyedi megrendeléseket.

E-learning tananyagfejlesztés

Kihasználva a technológia nyújtotta lehetőségeket testreszabható, interaktív tananyagokat készítünk, amelyek bármikor, bárhonnan elérhetőek. Az elméleti kutatások eredményeit átviszünk a gyakorlatba, beépítjük a tananyagokba, így biztosított az állandó magas színvonal. Gyorsan, költséghatékonyan dolgozunk, hogy a lehető leghatékonyabban szolgálhassuk ki a speciális igényeket, egyedi megrendeléseket.

e learning

A fogyatékkal élők IT használatát segítő eszközök (E-learning tananyag)

Az informatika és az informatikai szolgáltatások igénybevétele a fogyatékkal élők körében ugyanolyan alapvető igény mint az a fogyatékkal nem élők esetében is. A fogyatékkal élők informatikai lehetőségeit ugyanakkor – akár jelentősen – behatárolhatják fogyatékukból adódó korlátaik. Ezeket a korlátokat sokféle eszköz használata képes részben vagy egészben lebontani és az érintettek számára olyan lehetőségeket biztosítani, melyek az informatika alkalmazását számukra megkönnyíti illetve sok esetben egyáltalán lehetségessé teszi. A különböző típusú fogyatékkal élők számára ezek az eszközök eltérőek és alkalmazásuk, sok esetben egyáltalán elérhetőségük nem magától értetődő.

 Eselyegyenlitok1

A tananyag a fogyatékkal élő emberek széles körének segítőit célozza meg és tartalmában a fogyatékkal élők számára az informatika alkalmazását segítő eszközök használatát, az ezekben rejlő lehetőségeket foglalja össze és mutatja be. Ezáltal a tananyag valós felhasználói igényt elégít ki és társadalmi felhasználása széleskörű.

A tananyag összefoglalja a fogyatékkal élőknek az informatika alkalmazásával kapcsolatos sajátságait, lehetőségeit és problémáit és az informatika alkalmazását segítő legfontosabb eszközöket három csoportra vonatkoztatva:

  • hallássérültek számára hasznos eszközök
  • látássérültek számára hasznos eszközök
  • mozgássérültek számára hasznos eszközök

 Eselyegyenlitok4

A tananyagot az Euronet Magyarország Zrt. a GOP-1.1.1-112012-0604 jelű pályázat megvalósításának keretén belül az MPO Kft. és Mátételki Péter akadálymentesítési szakértő közreműködésével készítette.

© 2001 -  2017 Euronet Magyarország Informatika Zrt.

SSL ClassC

Please publish modules in offcanvas position.