Provisoning és számlázó rendszer

A provisioning kifejezés telekommunikációs körökben a telekommunikációs szolgáltatás aktiválását vagy megváltoztatását jelenti. Ez a folyamat akkor kezdődik, amikor a felhasználói igény jelentkezik és akkor fejeződik be, amikor az összes szükséges változtatás megtörtént, beleértve a változás rögzítését adatbázisba, a szolgáltatás leállítását, módosítását. A bonyolultabb rendszerek az adminisztrációs rendszerek felől érkező kéréseket automatikusan fogadják, értelmezik, és megvalósítják úgy, hogy a hálózati eszközök és adatbázisok felé az általuk értelmezhető rendszerspecifikus üzeneteket szétküldik.

Az Euronet által fejlesztett maverix ráadásul ezen felül komplett pénzügyi, számlázó, statisztikai rendszerrel is rendelkezik, vagyis a folyamat nem áll meg ott, hogy a szolgáltatás módosult, hanem ezt ha kell, hónapról, hónapra számlázza (nyomtatja a számlákat, vagy e-számlát küldd e-mailen), nyomon követve a befizetéseket, kintlévőségeket, és ezeket természetesen automaikusan kezeli, ha kell e-mail, sms, levél felszólítás formájában.

Egy esettanulmány a maverixről itt: Ügyfélnyilvántartó, Számlázó és Működtető (Provisioning) Rendszer bevezetése az Ózd Kábel-Net vállalkozásnál

Provisoningra és számlázáshoz ajánljuk

maverixlogo

© 2001 -  2017 Euronet Magyarország Informatika Zrt.

SSL ClassC

Please publish modules in offcanvas position.