Repotec aktív eszközök

REPOTEC LOGOA REPOTEC nagy tapasztalattal rendelkezik a hálózati kommunikációs eszközök területén, vezető hálózati megoldásokat kínál a fogyasztói termékektől a gyorsan növekvő és változó vállalati termékekig.

Az Euronet a REPOTEC termékeit értékesíti, telepíti és emelt szintű támogatást nyújt mellé.

Termékek

  • Ethernet adapterek
  • Switchek
  • Routerek
  • Print szerverek
  • USB és Firewire eszközök
  • Konverterek
  • Egyéb hálózati eszközök
  • Wireless kártyák
  • Műszerek, szerszámok, kiegészítők

A cégről

Az ismert tajvani-kínai székhelyű gyártó 1985 óta meghatározó szereplője a hálózati iparágnak. A REPOTEC a költséghatékony hálózati termékeket szállítójaként nagy megbízhatóságú hálózati termékekkel látja el a világ piacait 20 éve.

Gyártás

A több mint két évtizedes hálózati termékek tervezési és gyártási tapasztalatával rendelkező cég egyedülálló kompetenciákkal és tapasztalatokkal rendelkezik az iparágban. A REPOTEC folyamatos innovációja a termékein keresztül jut el a vásárlókig. REPOTEC stratégiai célja, hogy megfeleljen ügyfelei sokszínű hálózati megoldásokkal kapcsolatban támasztott jelenlegi és a jövőbeni igényeinek.

Piac

Az évek során felhalmozott tapasztalatokra alapozva a REPOTEC jól ismeri a globális üzleti igényeket. Létrehoztak egy nemzetközi viszonteladói hálózatot, amely magas színvonalat képviselő rendszerintegrátor cégekből áll, akik hozzáadott értékekkel, szolgáltatásokkal teszik az eladott, telepített, támogatott termékeket értékesebbé. Ezen felül a cég létrehozott egy üzleti szervezetet, amelyben a számítástechnikai és kommunikációs iparág meghatározó szereplői tömörülnek, akik REPOTEC márkájú, egyedi tervezésű hálózati termékeket és technológiát használnak.

Kompetenciák

A REPOTEC fejlődését befolyásoló vezérelvek ugyanazok, amelyek az elmúlt 20 évben is voltak. A REPOTEC célja, hogy kielégítse azon vásárlói igényeket, melyet egyetlen gyártó sem tudott vagy akart, hogy ügyfelei elégedettségét szolgálja, hogy pontosan azt kapják, amire szükségük van. A vevői elégedettség hosszú távú stratégia, tudják, hogy ez az alapja a sikeres üzletnek.
A cég vezetése nagy tapasztalattal rendelkező nemzetközi információs technológiai és kommunikációs iparági szakemberekből áll.
Munkatársaik célja a REPOTEC termékek magas színvonalának fenntartása, annak ellenére, hogy a termékek funkcionalitása folyamatosan nő. Erről a cég központjában dolgozó dinamikus, innovatív csapat gondoskodik, akik a teljesítmény növelése érdekében folyamatos kutatás-fejlesztést végeznek, és ez biztosítja a termékek átlagosnál nagyobb megbízhatóságát a LAN / WAN területen.

© 2001 -  2017 Euronet Magyarország Informatika Zrt.

SSL ClassC

Please publish modules in offcanvas position.